Orion Telekom ne postuje zakon

Zasto Orion Telekom ne postuje zakon?

Upravo diskutujem sa Orion Telekomom.

Do petka smo koristili usluge jednog call centra. Tada smo Orionu javili da smo prekinuli saradnju i da se telefonski pozivi koji su do tada i za vreme nase saradnje bili preusmereni na call centar ponovo usmere na nas broj. Znaci da kada neko okrene nas onda da zvoni telefon kod nas a ne u tom call centru.

Medjutim tu sada pocinju problemi. Dva dana su nas kontaktirali sto mailom sto telefonski razni zaposleni iz Oriona i svakome od njih smo trebali da objasnimo ko je sa kim kada i zasto saradjivao i zasto vise ne. U sustini zasto da a zasto sada vise ne saradjujemo sa nekim uopste niti je stvar Oriona niti je to bitno za promenu parametara.

Juce popodne se javlja Radmila Todorovic iz Oriona i naravno pogodili ste isto tako pita a zasto. Kada sam joj objasnio dobio sam odgovor da ona ima drugu informaciju i imao sam osecaj da zeli da pocne raspravu o nasem razlogu i da li sam ja sada rekao istinu zasto menjamo pozive ili njene kolege. Ok. Da li to sad znaci da mi moramo da imamo valjan razlog da raspolazemo nasim brojem kako zelimo i da li Orion odlucuje da li je razlog koji smo naveli i stvarno takav. Ustvari osecao sam se kao na nekom ispitivanju jer sta njih briga zasto se menja tj preusmerava poziv opet na nas. I sada da ovo malo skratimo ja nikako ne uspevam 2 dana da im objasnim da A promene te pozive ka nama i B nama ponovo daju drugu sifru za Orion ring aplikaciju. Mi smo cesto na terenu i kada nas neko zove zelimo da se javljamo klijentima bez obzira gde se tada nalazimo. Orion ring je aplikacija za android u koju unesete login i sifru koju dobijete od njih i onda vas tzv. kucni 011xxx broj zvoni u toj aplikaciji. Da bi radila potrebno je da imate internet nebitno da li wlan ili umts i pristupne podatke. Kada smo pre 2-3 godine zahtevali novi broj dobili smo ugovor koji smo potpisali i naravno tada nismo koristili pecat. Nakon toga je usluga aktivirana i na nas admin mail je poslata instrukcija za registraciju te aplikacije sa pristupnim kodovima.Znaci potpisali smo ugovor skinuli app instalirali ga i uneli dve sifre. Te dve sifre je sada bilo teze dobiti nego sifru atomskog kofera americkog predsednika.

Uprkos tome sto smo tada te pristupne podatke dobili mailom sada ne moze vec treba papirni zahtev koji se kako oni to zovu overava. Overava se potpis na kupoprodajnom ugovoru nekretnine ili vozila. Svi potpisi svih direktora svih u Srbiji registrovanih preduzeca su overeni prilikom registracije preduzeca. Bez toga nije moguce registrovati preduzece. Znaci prvi korak je overa potpisa ovlascenog lica. Nakon toga taj OP obrazac predajete u APR.

Ta gospodja nam juce pise novi mail u kojem stoji:

orion ne postuje zakon

 

 

 

 

a ovo je mail od pre tri godine kada su nam mailom poslali te iste parametre koje sada mozemo objaviti jer vise ne vaze imamo druge

orion ne postuje zakon2

 

Naravno da nismo nista pecatirali vec smo taj zahtev potpisali i poslali im mailom nazad. Nakon toga smo jedva na misice dobili nasu novu sifru. Da sifru . Kada zaboravite sifru na google mail nalogu imate mogucnost dodele nove na 3 klika uz sms ili drugi mail koji ste naveli kao rezervni.

Tada smo dobili te parametre na mail sada ne i tada nismo nikakav zahtev pisali sada mora.Zasto?

Kada kod isto tog Oriona menjamo nameservere za nase domene samo sa admin maila posaljemo zahtev u kojem pise menjaj za domen xyz nameservere sa A na B.

Promena sifre nigde nikada nije bila tako teska kao u ovom slucaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *